Bug Report: Eos is not showing "!" in the tombstone for FDX2000

Hey there, in the new 2.8.2 version, Eos doesn't show a warning in the tombstone anymore when there is a warning from the FDX2000 Dimmer system. Under "About", the warning is still shown correctly.

The problem was not present in 2.7.4

Slight smile

  • Update: Not even "About" is showing the warnings correctly all the time. While there is a warning in WinDFB, Eos sometimes doesn't show anything.

  • Hello !

    I have tested this on an Eos Ti running v2.8.3 and the "!"feedback is still there. However, I had to "attach" the addresses with the patched channels in my example to make it work. Before that, it was only displayed in the Device List in Patch. Did you maybe start a new showfile in v2.8 ?

    (To attach: Patch->Device List->Address xxx thru yyy {Attach} Enter)

    Cheers,

    Matze

  • Hallo Matze,

    unsere Dimmer sind eigentlich alle vollständig verbunden. Es ist leider auch nicht so, dass ich ein System erkennen könnte. Manchmal wird eine Meldung korrekt angezeigt, manchmal erscheint keine Meldung, obwohl eine da sein sollte und manchmal erscheint eine Meldung, obwohl gar kein Problem besteht. Ich bin mir leider nicht sicher, wie man die Ursache des Problems herausfinden könnte. :/

  • bist du sicher, dass der patch in WinDFB auf'm pult stimmt?

  • Gute Idee, das schau ich mir heute mal nach der Vorstellung an. Auf der 2.7.4 hatten wir solche zwar nicht, aber vielleicht gab es danach noch Patchänderungen, an die ich nicht gedacht habe.

    Da wir die WinDFB-Konfiguration in der Regel über einen separaten Laptop machen - wie synchronisiere ich denn WinDFB am Besten mit der Dimmeranlage? Über "Stationen suchen"?

Related